9 Mayıs 2015 Cumartesi

Maybelline colossal kajal Merve Boluğur makyajı

Yine ben.Bugün aktifliğim tuttu.Sizi boşladığımı hissettim ve çok üzüldüm.Sırada maybelline'in Merve Boluğur'lu reklamlarda yaptığı benimde bayıldığım göz makyajı var.
Normalde göz ve ten rengi makyajda aynı olsada ben yeni aldığım color tattoo pink-gold renginden kopamıyorum o yüzden göz kapağının tamamına uyguladım.Bu makyajda Püf noktanın eyelinerın üst kirpikle alt kirpiğin Çizgisini güzel birleştirmesi olduğunu düşünüyorum .Nitekim o çizgiyi belirledikten sonra tek yapmanız gereken her zaman çektiğiniz gibi güzel bir kuyruklu eyeliner çekmek ve alt kirpiklerimize de eyeliner uygulamak.Tabi eyeliner ile tüm gözü çerçelevemeyi unutmayalım.Bu makyaj gözün içine de her ne kadar küçük gösterse de kalem istiyor.Yapmanız gereken içine de bolca kalem çekmek.Sonra rimeli sürelim.Bu makyaj da böyle bitsin.
Kullanılan ürünler:Nyc Likit eyeliner(harika bir eyeliner.Parlak ve simsiyah.)Essence lash princess(Herkes mi sever bu drugstore ürününü)bir de color tattoo pink-gold.Gördüğünüz gibi ürünleri her yerde bulabilirsiniz.Bu arada liner 8 tl rimel 12,25 color tattoo şu an indirimde 13,80 gibi bir fiyatta.Sizce nasıl olmuş bu makyaj??

4 yorum:

  1. Merhaba Bloguna takip kısmı koyarsan daha güzel olur :)
    Benimde bakım üzerine bir blogum var beni takip edersen sevinirim
    Blogumda blog keşif etkinliğine blogunu tanıtan bir yorum bırakarak insanların seni takip etmesini sağlayabilirsin :)
    http://ceydacengiz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim hemen takip edeceğim seni❤️

      Sil
  2. Eveet oldu sonunda tatlım :) banada beklerim iletişim halinde olalım ;)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Dilek Hanım :)
    Türkiye'nin yeni online alışveriş platformu buypasa.com çok yakında açılıyor. Maybelline ürünleri benzersiz kampanyalarla sizi bekliyor. Detaylı bilgiye http://sanalpazar24.net adresinden ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil