21 Mayıs 2015 Perşembe

Essence Maskara Bazı

Merhaba sevgili okuyucularım,
Neredeyse her bloggerın kullandığı Essence lash base i birde benim gözümden inceleyelim isterseniz.
Fiyatından emin değilim ama en fazla 12  tl olabilir.Öncelikle istediğiniz dolgunluk ve uzunluk kavramlarından uzunluk kavramını karşıladığını kesinlikle söyleyebilirim.Sadece uzunluğu önemsiyorsanız bu fiyata bundan iyisini bulamazsınız.Sonuçta illa Mac'e gidip ya da Clinique'e gidip o kadar para vermenize gerek yok.
Ben bu maskara bazının tek özelliğini sevmedim o da daha az yoğun bir rimel ile kullanmanız gerekiyor.Bu baz biraz sıvı bir rimel ile dolgunluğu da arttıracaktır.Peki hangi rimel olmalı?Bana sorarsanız ben aynı markanın rimelini tercih etmenizi öneririm.Sonuçta baz üretilirken kendi markalarında deneme yapıyorlar.Ve ben de bu bazı essence lash princess marka rimel ve max factor masterpiece transform rimel arasından lash princess ile kullanmanızı tavsiye ederim.Max factor bir tık daha yoğun kaldı.Bu da uçlarının beyaz beyaz kalmasına neden oldu.Yine Essence marka i love extreme maskarası da çok öneriliyor.Tabi onu denemedim ama size bir fikir olsun.
Uygulaması ise böyle.Hala beyazlık belli oluyor açıkçası bir kaç kat rimel istiyor.Bütün bunlara ne gerek var zaten çok harika durmuyor derseniz yakında size favori rimelimi tanıtacağım .Şimdilik bu rimel bazı hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.Görüşmek üzere


2 yorum:

  1. Ben çok severek her maskaramla kullanıyorum ve harikalar yaratıyor gerçekten. Ürünün kendisi yoğun kıvamlı olduğu için ince kıvamlı maskaralar kapatmıyor. Ancak biraz uğraştırıyor dahi olsa yarattığı etki buna değiyor kesinlikle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende tam tersi ince kıvamlılarla daha iyi sonuç aldım.Ama ürünü aldığımda kapağı kolay açıldı o yüzden kullanılmış olabileceği düşüncesi var.Çok sevmiyorum ama iyi uzattığını da söylemeden geçmeyeyim tabiki.Teşekkürler yorumun için

      Sil