1 Mayıs 2015 Cuma

Max factor creme puff pudra

Merhaba arkadaşlar,öncelikle 1 Mayıs emek ve işçi bayramımız kutlu olsun diyorum ve bu boş günümde size güzel bir ürün tanıtmak istiyorum.Ürün Max factor ün sevilen ürünlerinden creme puff pudrası.
 
Üstündeki yazı kolay silindi ama kutusu böyle.
Ben bu pudrayı içindeki süngeri ile uygulamayı seviyorum.Genelde fırçayla pudra uygulamak bana kapatıcı işlevi vermiyor gibi geliyor.Ürün güzel.Karna ciltler temiz ve nemlenmiş yüze bir kat süngerle geçip çıkabilir.Ürünün en güzel yanı da az sürseniz de kapatıcılığının iyi olması ve yüzünüzde kaba durmaması.Ürünün kokusu da çok güzel.Yani gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.Bendeki 41 numara Medium beige.
 
Rengi bu ve o kadar seviyorum ki benim ilk hit the pan ürünüm.Yani ilk defa bir şeyi sevip sık kullandım dibini de gördüm.
Üstteki uygulanmış hali.Pütürlü gibi durmuş ama resmi fazla yakınlaştırdım diye.Eğer t bölgenize uygulamak ya da az kusurlu cildinizi tek ton da göstermek istiyorsanız tavsiye ediyorum.Fiyatı 50 tl civarı galiba emin değilim.Kullansn arkadaşlar yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum.Hoşçakalın

1 yorum:

  1. Hemen takibe aldım :) seni benim sayfama da beklerim seplali.blogspot.com sevgiler

    YanıtlaSil